Street Fighter V bekleneni veremedi mi?
Street Fighter IV Ps3’ümde severek oynadığım Oyunlardan biri.V ps3 için sunulmazsa da ps4 kullanıcı olup bu oyunu alan arkadaşımlarımdan verdikleri parayı haketmediğini duydum.Oyunda karakter sayısı oldukça az.Hikaye modu yok.Bu arada 4’teki pehlivan hakanımız yer almıyor.Ayrıca yeni eklenen karakterler de para ile satın alınabiliyor.
Oyunu online oynarken bir çok hata ile karşılaşan kullanıcılar Capcom’ fazlasıyla eleştirmeye başlamışlar.Çoğu türk sitesinde de yorumlar olumsuz yönde diyebilirim.
Aslında bir çok haber sitesinde son aylarda satışların iyi olduğuna dair haberleri okuyordum.Fakat yabancı kaynaklarda PC ve PlayStation 4 platformlarında 1.4 milyondan fazla satmasına rağmen Capcom’un hedefinde satış rakamının 2 milyonun olduğu v e Son 3 ayda 100.000’den az sattığı göz önüne alınırsa hayal kırıklığı sözkonusu bence.
Elbette sadece ps4 ve pc için bu rakamlar yine iyi bir alıcı kitlesinin olduğunu gösteriyor.Umarız yeni eklentileriyle ve düzeltilen hatalarla Street Fighter V serinin en kötü oyunu olmaz.